Το Mediaframe αποτελεί καινοτομία στη μηχανογράφηση της σύγχρονης επιχείρησης. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο έχει σχεδιαστεί με τα πλέον εξελιγμένα εργαλεία ώστε να ενσωματώνει δυναμικά όλες τις δυνατότητες και διαδικασίες που απαιτεί ακόμα και η πλέον πολυσύνθετη μηχανοργάνωση.
 
Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας των υλικών και των επικοινωνιών μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες παραμετροποίησης του, χωρίς συμβιβασμούς στην φιλικότητα και την ευχρηστία . Παράλληλα έχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αξιοπιστίας, χάρη στα πολλαπλά στάδια επεξεργασίας των πληροφοριών που δέχεται.
 
Λειτουργεί στη πλέον διαδεδομένη πλατφόρμα των windows και αξιοποιεί τις εξαιρετικές δυνατότητες της πιο αξιόπιστης βάσης δεδομένων SQL Server.
 
Επίσης έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων, διαχειρίζεται δε με ασφάλεια απεριόριστο όγκο δεδομένων και υποστηρίζει ταυτόχρονη λειτουργία μεγάλου αριθμού χρηστών, δίνοντας στην επιχείρηση ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διαχείριση των κρίσιμων διαδικασιών.