Η εταιρεία MediaLab ιδρύθηκε το 1993 για να προσφέρει λύσεις μηχανογράφησης σε μικρές και μεγάλες εταιρείες. Με βαθιά γνώση και εμπειρία στις πραγματικές μηχανογραφικές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης , έχουμε επενδύσει στην ανάπτυξη λογιστικών και εμπορικών εφαρμογών, δίνοντας ευέλικτες και προσιτές λύσεις.

‘Ένα επιτελείο από έμπειρους συνεργάτες εξυπηρετεί πλήθος επιχειρήσεων παρέχοντας consulting, εκπαίδευση και υποστήριξη των εφαρμογών μας. Επίσης προτείνει εξοπλισμό (hardware) και παρέχει, after sales service, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του μηχανογραφικού σας συστήματος.

Στόχος της MediaLab είναι η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας.

                                                                                           Δεν είστε πια μόνοι…

Οι εφαρμογές της MediaLab είναι βασισμένες σε σύγχρονη τεχνολογία και έχουν αναπτυχθεί με τα πλέον αξιόπιστα εργαλεία. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα εκμετάλλευσης όλων των σύγχρονων λύσεων, που απλά μεταφράζεται σε οικονομία χρόνου και κόστους.

Η online παροχή υποστήριξης μας επιτρέπει στις περισσότερες περιπτώσεις να επεμβαίνουμε άμεσα και να λύνουμε τα τυχόν θέματα που ανακύπτουν. Επίσης η πολυετής εμπειρία σε θέματα μηχανοργάνωσης μας έδωσε τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε αξιόπιστα τον μηχανολογικό εξοπλισμό (hardware) των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα.